En 1-åring in the house!

Att leva med en 1-åring är på alla sätt så himla mysigt & jag älskar den här åldern. Så ofattbart söt när han springer omkring med sin blöjrumpa & leker tittut. Och hans hår... herre gud så underbart hår han har! Dom där lockarna vid nacken och det där okontrollerbara blonda som står åt alla håll är det sötaste jag sett ♡ Skulle behöva försöka få någon ranson på det egentligen, bara klippa lite upptill så det inte lägger sig som snedbena, men vill inte röra det med saxen ännu. Det är för fint för det.



Lucas är en mycket bestämd liten kille. Han har alltid varit väldigt mycket för "my way or the highway " så att säga. Vet inte om det är för att han kanske måste med två äldre syskon, men får han inte som han vill så hörs det...över hela området! Haha. Han har röstresurser må ni tro. 


Han älskar att sitta i famnen när jag gör saker och sätter benen runt och klamrar sig fast ordentligt, precis som en liten apunge. Tycker det är mysigt att ha han där, bara det att han väger 14 kilo så det blir liiiite tungt efter ett tag ;-)
Nu har vi inte varit på BVC då vi varit sjuka så länge, så vet inte hur lång han är. Men han har storlek 92 i kläder iallafall.

Äter allting i stort sett och har blivit jätte duktig på att äta själv med skeden. Nånting som han älskat sen han fick en sked i handen första gången. Äter samma mat som oss och har inte varit så mycket för burkmat på länge.
Dricker välling på natten fortfarande, men somnar om direkt med flaskan på kudden. 

Han är helt fantastiskt duktig på att gå, och älskar numera att gå baklänges också. Haha. Att bli jagad är en stor favorit och då skrattar han hysteriskt samtidigt som han springer sitt snabbaste. 

Säger inte jätte mycket ord ännu, mest pappa men även "brrrrruuuum" om bilen, "booooo" om boken, "babbabba" om Babblarna & Lykka har han lärt sig nyligen. Men "heeeeeeej" är hans mest använda ord och han är som en liten hundvalp ibland ;-)

Han älskar att bada och att leka med vatten. Han älskar att umgås med sin storasyster på hennes rum. Att dansa. Sjunga. Han är riktigt busig. Tycker om att vara med överallt och är väldigt social. 
Leka med bollar och bilar. Men den stora favoriten är att läsa bok & han går ofta in på sitt rum och hämtar böcker som han sen ger en så man kan läsa ♡ Ibland hittar man honom sittandes nånstans och läsa böcker i sin ensamhet, så gulligt. 


Han är världens bästa lilla kille & jag är så glad att han kom till oss ♡ Ska bli spännande att se vem han kommer att bli. Han är en sån otrolig blandning av båda sina syskon, samtidigt som han är väldigt egen. 


Älskade lilla Lucas Henry Lee ♡