Sjuk.

Mycket klarar jag av, men feber- där går gränsen! Jag blir som ett barn, orkar ingenting och vill bara ligga under täcket och tycka synd om mig själv. När jag har magsjukan ligger jag givetvis också under täcket (och på toan), men då får jag mer ett jävlar anamma att jag SKA bli kvitt skiten så fort som möjligt. Och har jag en jobbig förkylning så förnekar jag att jag mår dåligt överhuvudtaget fast jag kanske hostar lungorna ur mig... "det är inte så farligt" etc etc. Men feber... då blir jag knockad! Ont i varenda led, tryck ovanför ögonen, värk i benen och bomull i huvudet. Och den behöver inte ens ligga på 38 grader! Visst är väl kroppen märklig? Jaja, bara att göra som den vill och vila vila så är jag snart på fötter igen. Janne stannar hemma imorgon så jag får sova. En vara jag inte varit bortskämd med på sistone med herr knorrman som vaknar varannan/var tredje timme flera gånger i veckan på natten. Varför?! Onge!

I lördags hade vi ju en mysig "tjejdag" uppe i Stockholm. Det blev klädesinköp till skruttan som vuxit som en toka under sommaren och alla byxor i garderoben slutade vid smalbenet. Nu har hon påfyllning av byxor och gosiga tjocktröjor. Ett par höstskor blev det till henne och Liam och en fleece + en matchande mössa till Lucas. Skulle kunna köpa 12605 mössor till alla barnens olika outfit dom har i garderoberna. Älskar huvudbonader! Har gärna mössa själv på hösten och vintern, men då måste jag ha hår som syns annars ser jag ut som en liten pojke. Haha.

Vi åt på Taco Bell, hade tänkt äta på Jensen men kön var lång o magarna skrek vid det laget. Men tacos var svingott det också såklart! Så blev det bio som grädde på moset innan vi tog tåget hem igen. Vi såg "Hitta Doris" & jag älskar animerade filmer o skrattade så tårarna rann emellanåt. Kan varmt rekommendera den! Och Lykkis med såklart;-)

På lördagskvällen satt jag & Janne uppe & drack vin och lyssnade på musik. Pratade i flera timmar, så himla mysigt och välbehövligt ibland ♡ Vardagen bara rullar på och vissa veckor hinner man knappt prata med varann. Men att stanna upp och bara vara vi är viktigt och jag älskar dom kvällarna.

Idag hade Lykka Sportis och Janne åkte med henne. Köpte ett par nya gympaskor just för den timmen i veckan i måndags när jag var iväg på kvällen. Sportis är Korpens träning för barn mellan 6-12 (mest barn i hennes ålder). Dom hyr Stålhamraskolans gymnastiksal där dom bygger upp hinderbana, leker bollsporter, har gymnastik osv. Nånting nytt varje vecka och hon älskar det! Hon går verkligen all in och svetten sprutar när hon är klar. Haha.

Mamma & pappa passade pojkarna några timmar på eftermiddagen så jag fick vila. Somnade i soffan direkt och dreglade ner kudden. Helt slut är jag!

Imorgon ska Lykka till Stockholm med sin klass o gå på konserthuset. Jag känner mig lite nervös att hon ska iväg "själv" till storstan men vet ju att det är nu det börjar... skolmiljön innebär ju även utflykter och klassresor m.m Hon ser såklart fram emot det hur mycket som helst och trots att man fick matsäck ifrån skolan (alltid!) så hade hon beställt pannkakor. Jag som är lite av ett kontrollfreak har plockat fram kläder och sett till att hon har med sig det hon ska till imorgon. Även Liams kläder är framplocksde. Janne är världens bästa pappa till barnen, men eftersom det är mitt jobb varje morgon så har han ingen koll på hur lång tid allt tar med tre barn som ska utfodras och kläs på;-) Klockan 8 går dom dessutom från skolan så det är viktigt att passa tiden!

Jag hoppas att jag inte blir sämre till söndag då vi ska se Fantomen på Operan på Cirkus i Stockholm. Det ser jag verkligen fram emot! Älskar Jöback o tycker han har en fantastisk röst. Janne har sett den operan förr o har alltid velat uppleva den igen, så det var en enormt rolig julklapp vi fick av svärmor :-)

Dags att sova bort febern nu. Känner hur ögonen börjar bli tunga.
Godnatt!