Mellandagarna.

Tycker att det här stämmer så bra in dom här dagarna:



Lykkis födelsedag imorgon "tvingar" oss dock att hålla lite koll på dagarna. Och det finns inte en chans att vi skulle kunna glömma den, om ens för 2 sekunder ;-)


Hennes presenter är inslagna och en stor rosa fin ballong ska hon få till morgonsången också ♡ Kan inte förstå att det redan gått 6 år sedan hon kom. Jag kan förstå det när jag ser på henne & lyssnar på henne, hon är så klok och har blivit så stor på så många sätt. Men när jag tänker tillbaka på den kvällen när värkarna började eller när jag höll henne i min famn för första gången, så känns det inte som 6 år sedan. Min förstfödda och min enda dotter - hon kom till oss & förändrade våra liv för alltid. Gjorde mig till en bättre människa, visade mig vad som var viktigt & vad kärlek är ♡


Julen har givetvis inte gått obemärkt förbi heller. Julafton var så otroligt mysig med svärmor och hennes bror här. Vi åt julmat, kollade Kalle Anka & hade tomten här. Allt det där som hör julafton till ♡ Barnen överöstes med klappar och blev så himla glada för allting. Även jag hade varit snäll som fick det jag önskade + mer därtill. Så glad! Alla somnade nöjda och glada den kvällen.



Igår var jag & svärmor iväg för att kika lite på mellandagsrean. Köpte en pall med förvaring till Lucas rum i samma färg som han har byrån, på Mio. Alla barnen behöver mer förvaring till sina rum, helt klart. Köpte även två bokstäver i trä, två J'n att ha på sänggaveln. Sen åkte vi till Jysk & Rusta. Köpte den fina ljuskronan jag spanat in så länge, den var nedsatt med några hundringar så kunde inte låta bli! Blev så glad ♡ Köpte även två brickbord att ha som sängbord och fick två lampor av svärmor att ha tills jag hittar några större. En senare prioritet. Blev så himla fint! Ska även köpa nytt överkast, men nu börjar jag iallafall bli nöjd med sovrummet :-)



Kalaset för lillskruttan imorgon är framflyttat till nästa vecka. Har ont i lederna, feber och känner mig sänkt. Orkar helt enkelt inte städa, pynta o ha folk här. Dessutom känns det dumt att bjuda folk om jag nu har nånting i kroppen som håller på att bryta ut. Vill definitivt inte smitta lilla Elise ♡ (ingen annan heller såklart, men hon är ju så liten)


Lykkis brydde sig inte nämnvärt, vi ska ju på bio imorgon med henne och Liam. Jag trycker i mig lite Ipren o Alvedon så orkar jag den stunden, inte alltför ansträngde att se en Bamse film tänker jag. Sen vet hon ju att kalaset blir av men inte just imorgon. Jag hoppas att det inte blir något mer av det, att jag är kärnfrisk till nyår. Saknar gymmet nåt fruktansvärt! :-(