Lillsmurfan 5 år!

Idag fyller våran älskade dotter 5 år. Det är galet vad tiden går fort & det är galet vad hon har blivit stor. Inte bara att hon växer fysiskt, hon är så klok & säger så mycket saker dagligen som får mig att förstå att hon faktiskt börjar bli stor. Nåja,  ett barn kommer hon tack & lov att vara i många år till - men hon har mycket funderingar på saker & ting, brinner för att lära sig saker o är intresserad & nyfiken av det mesta. 

Jag önskar att jag vore mer som hon. Hennes tålamod är fantastisk, och hennes orädsla inför nya saker. Hon är otroligt positiv till allt & är alltid alltid snäll. Ibland retar hon gallfeber på brorsan såklart, men blir han ledsen säger hon snabbt förlåt utan att man behöver be henne om det. Hon är hjälpsam och älskar att hjälpa alla i familjen med vad som helst. Hon tar illa vid sig ibland när Liam blir arg på henne utan anledning & kan börja gråta om han är dum mot henne,  mest för att hon känner sig förnärmad över situationen. 

Hon har enormt mycket energi & är inte stilla många minuter på en dag. Men hon skulle aldrig väcka någon på morgonen även fast hon som oftast vaknar först. Hon går upp, kissar och kollar läget, & går sen in på rummet och stänger dörren och lekte fint tills någon av oss vaknar. Så har hon alltid gjort,  också ett bevis på hur otroligt snäll hon är.

Hon älskar att umgås med stora familjen, och när någon fyller år och vi alla är samlade njuter hon som mest.  Hon är otroligt anpassningsbar & älskar att leka med sin kusin trots att han strax fyller 3. 
Hennes bästa vän är Amina och har hon inte träffat henne på länge saknar hon ihjäl sig. Hennes pojkvän är fortfarande Zacharias & han kommer alltid vara speciell för henne. Hon fnissar flickigt så fort han är i närheten & allt han gör är otroligt roligt. Hon älskar att leka med honom och när dom ses är det som att tiden stått stilla fast det kan ha gått månader utan att dom träffats. 

På lördag ska vi ha ett litet kalas med vänner o familj. Och idag fick hon bestämma vad hon ville göra. Inte helt otippat blev det Andy's lekland. Liam skulle följt med men hade feber igår kväll så det kändes dumt. Han var dock nöjd över att spendera kvällen med momme & moffa, dit även Lucas hakade på och umgicks med morbror & familj. (Första gången jag var utan Lucas några timmar & på hemvägen fick jag sån otrolig längtan efter honom i hela kroppen ♡)

Vi åt på Mc ' Donalds först och sen röjde hon gärnet på leklandet.  Svetten sprutade och hon var helt lyrisk. Efter det blev det en snabbvisit på IKEA för att köpa skrivbord och stol. Hon blev så glad och det kommer passa jätte bra i hennes rum. Stora tjejen ♡




Älskade barn vad vi älskar allt med dig. Tack gör att du är min! ♡