Dagen.

Storm utanför fönstret och grått & trist, nästan lite höst, idag. Kände definitivt inte för att hänga på någon lekplats hela förmiddagen som jag visste att barnen skulle börja tjata om vid frukost redan. Så jag föreslog biblioteket, stan rättade sagt, med tillhörande bussresa och hela faderillan - oerhört spännande för en 3-åring ska ni veta. Och givetvis var dom med på noterna. Så efter frukost var det tvätt och påklädning av samtliga samtidigt som lillkorven började bli sitt tröttaste jag och krävde uppmärksamhet fram till vi klev utanför dörren. Det är alltid lite kritiskt om vi ska iväg på morgonen och har en tid att passa. Då vet jag att det blir svettigt för moi. Gåstolen hjälper dock nu för tiden en hel del, tack & lov.

På stan hoppade vi studsmatta, gick på bibblan, shoppade nödvändigheter till Åland på In&Finn (schampo och dylikt), gick på leksaksaffären, handlade Frukt mellis på Ica och avslutade med lek i parken vid stationen. Sen var klockan 11.45 och jag längtade efter korvstroganoffen i kylen ;-)

När Janne kom hem gick jag ut för att träna. Svängde förbi mamma o pappa, mamma skulle hjälpa mig med min tand som strular. Ja, hon är mycket min mamma - t.om tandläkare när det behövs! ;-) Det slutade med att pappa skjutsade oss till Tveta så vi kunde gå där. Så skönt att gå i skogen och så mysigt med sällskap ♡

Sen kollade vi på Allsång och drack te innan jag gick hem till tre sovande barn och en man som halvsov i soffan.