Ändrade planer.

Här ligger jag på sofflocket och andas ut efter en intensiv eftermiddag. I förmiddags träffade vi storebror med familj som kommit tillbaka efter en vecka i Kroatien och mina föräldrar ute på gården. Vi planerade lite inför den kommande veckan i Flaggvik och vad vi skulle ha med os.v. Efter lunchen och vilan ringde mamma mig och berättade att stugan var ledig från idag om vi ville, istället för söndag.  Jag kände mig genast lite småstressad eftersom inte allt var tvättat som skulle med och packningen inte ens var påbörjad.

Mamma sa att dom gärna tog med sig barnen så kunde vi komma efter imorgon när allt var tvättat och packat. Barnen blev förstås jätte glada så det var bara att börja packa. I nio dagar blir dom borta (vi 8) så det blir ju lite grejer som ska med såklart.  

Jag har packat klart till mig själv det jag kan idag,  resten av kläderna som är på tork och hygienartiklar os.v tar jag imorgon bitti.

Det ska bli så otroligt skönt att komma iväg och det bästa av allt är att dom lovar varmare och finare väder fr. om början på nästa vecka!  Hoppas hoppas :-) Mycket bad för  barnen lär det bli. Jag skickade efter en tankini för gravida och den kom idag, så svårt att hitta nånting som brösten får plats i. Dom är så stora och röven blir ju inte mindre den heller,  haha. Nåväl, den här passade bra även om den inte är så snygg. 


Veckan har gått fort. I tisdags var vi barnlediga och passade på att vara spontana. En tripp till Hedlandet blev det som sagt med lite handling åt oss alla (inklusive lille L i magen), sen var ju tanken på Gripsholms slott.  Men när vi kom dit fanns det inte en enda ledig parkering! Så galet mycket folk. Och där har man ju varit  x antal gånger så vi struntade i det,  även om det hade varit mysigt såklart.  Alla såna där typiska turistattraktioner är väl överbefolkade nu när sommaren är så dålig. 

Vi hittade på annat iallafall och åt bl.a God gregisk mat, köpte lyxshake på Max som vi drack på Torekällberget klockan tio på kvällen (ganska romantiskt), motionerade ute i tveta och besökte minneslunden. Flängde dit vi kände för helt enkelt, en lyx när man är barnfria. Haha. Sen somnade vi gott och sov hela natten och fick en skön sovmorgon :-)

Jag älskar att vara med Janne. Vi har ALDRIG tråkigt. Vi skrattar tillsammans,  pratar om allt mellan himmel och jord och det finns inget bättre än hans sällskap. Min absolut bästa vän.





Igår hade lilltösen playdate med Amina. Så hon och Gunilla och lilla 5-veckors Aya kom förbi vid tre på e.m Gunilla hade med sig en blåbärspaj och glass, mums! :-) Barnen lekte och röjde och vi satt och pratade och lärde känna varandra ännu bättre. Så himla trevligt! Och så kul att vi även kommer att vara mammalediga tillsammans sen.

Vid sju åkte jag ner till stan för en fika med Cicci. Det var SÅ länge sen sist!  Vi har båda haft fullt upp på semestern och sen funkar vi lite lika. Man vill spendera tiden med familjen när man kan liksom :-) Men igår pladdrade vi på och tiden går ju alltid lika fort när vi väl ses. Vi tog en sväng förbi maren och tittade lite på gubbarna Tommy Nilsson, Uno Svenningsson och Patrik Isaksson som uppträdde där innan min buss kom vid halv tio.


Nu ska jag hänga upp den sista tvätten och sen ta ett bad innan sängen kallar.