Färdiga!

December känns lite som ett maraton vi måste ta oss igenom med alla födelsedagar, planering med presenter, julklappar, julen och nyår. Sen är det julbord med jobbet, Barnens lucia, avslutningar och uppvisningar, jobb och vardagen på det. Och den här december kan vi ju tillägga sjukdomar också. Hjärnan har liksom gått på högvarv från mitten på november till nu, idag. 
Idag hade Lykkis sitt kalas för familjen så det var liksom sista spiken i kistan för i år. Visst är det väl nyår imorgon men den firar vi 5 här hemma så det krävs ingen större planering för det :-) Ska jag vara helt ärlig skulle jag kunna äta pulvermos och lägga mig klockan 22, men vill ändå att barnen ska få känna på att det är lite festligt. Så vi gör som förra året, äter något gott med god efterrätt och sen väcker vi barnen  (de större), kvart i tolv och njuter av fyrverkerierna tillsammans och skålar in det nya året. Mysigt ändå, men som sagt... känner mig rätt slutkörd så sömn lockar nästan mer i år ;)

Lykka är supernöjd med både sin födelsedag igår och sitt kalas idag. Att hon dessutom var på bio på dagen med sin bästis var ju såklart ett stort plus. Mamma hittade My Little Pony kalastema så det fick det bli till hennes förtjusning då det var den filmen hon såg. Stora tjejen - 7 år redan. Blir alltid så sentimental kring hennes födelsedag, mycket för att hon var den första och alla minnen är så otroligt starka från hennes förlossning och första tiden hemma. Minns att jag satt och grät på nyårsafton med henne i famnen när Tommy Körberg sjöng "fattig bonndräng" från Skansen. Haha. Visst var det vackert, men oj vad mycket hormoner och känslor jag hade i min 25-åriga kropp då. 









Vi var hemma hos svärmor tidigare i veckan och firade lite jul med henne. Janne var ju hemma då han varit riktigt risig hela veckan  (börjar äntligen vända ♡). Barnen blev så glada för klapparna och jag med. Vi fick alla fina klappar. Nu behöver inte barnen få något på ett år! Haha. 





Nu ska jag krypa ner bredvid Lucas som sover med mig. Janne hostar så han ligger på soffan och Lucas är också förkyld med hosta så vill ha han bredvid mig. Tror inte han varit helt frisk sen augusti?! Sen han började på dagis. Förjävligt . Janne var dock till VC med han igår och dom tror att det är ett virus, skulle ringa på tisdag och berätta vad odlingen visade. 
Lilla gubben ♡ Dock är det inget fel på han. Han äter som en häst och är full av fart och bus, men han har ju haft lunginflammation för inte så länge sen till följd av ett virus som satt i så länge att det blev det. Så borde han liksom inte bli fri sin förkylning nu?