Cravings.

Sitter här hemma & väntar på mat. Blev så sugen på kebaben från köpman gatan och jag har ju världens bästa (och hungriga) man så han kirrar biffen! ;-) Har inte fått någon craving alls den här graviditeten, men blir jag hungrig blir jag det på en viss sorts mat. Idag när jag var nere på stan på förmiddagen blev jag så sugen på sallads torget inne på ICA t.ex. Så det fick det bli till lunch, haha. Potatisgratäng tycker jag är det godaste ever just nu.

Var inne på apoteket och köpte tabletter till min mage, hoppas på att dom kommer hjälpa att stabilisera mina tarmar igen. För det här är ohållbart. Men som sagt, håller tummarna nu!
Passade på att köpa lite basic plagg till lillebror som behövdes fylla på till sommaren. Struntade dock i shorts,  tar det när den riktiga värmen kommer. Det blev tishor, ett par snygga men lekvänliga jeans och munkjackor. Blev  SÅ GLAD när jag såg att H&M fått in (en, men iallafall) t-shirt på pojkavdelningen med Olof ifrån Frost! Det enda grabbiga Frost plagget jag nånsin sett. Annars är allt rosa eller EXTREMT flickigt. Och Liam älskar ju Olof, så den vart givetvis mest poppis ;-) Han såg så cool ut i hatten också, den gillade han mycket.




Imorgon ska jag och Lykka ha en dag för oss själva och shoppa lite nya kläder till henne. Även hennes garderob behöver fyllas på till sommaren. Det ska bli så mysigt, älskar att få lite egentid med vardera barn ibland. Det är lika välbehövligt som att vi alla fyra är tillsammans.