En snabbkaffe.

Puh! Lillkorven är inte lätt att ha o göra med nu... Han är otroligt krävande för tillfället & vill helst bli buren (11 kg på armen en hel dag,  Yaaay! ). Jag borde ha han mer i bärselen & ska verkligen ta mig tid till att lära mig ha han på ryggen nu efter helgen. Axlarna tar fortfarande en del stryk att ha han framåt så man orkar en stund (visserligen ganska lång stund), men sen blir det för tungt. 
Som tur är känner man ju I en perioderna nu när dom kommer, alla har dom varit extremt närhetsberoende och klängiga stundtals. Man får försöka ge dom så mycket det bara går, men det lättaste är att ha han i famnen eller framför sig på golvet eller sittandes på soffan. Då är han som nöjdast. Dock är han enbart så här med mig, med pappa är han mest nöjd hela tiden. Jag kan inte lämna rummet i 2 sekunder när vi är själva utan att han börjar gny och gråta. Haha. 

Nu har den andra lilla tanden kommit upp ♡ Så skönt för han!  Nu är det bara resten av munnen kvar ;-)


Nu vilar han en stund. Ska strax hämta hem dom stora barnen igen. Tanken var att ha dom hemma idag då regnet öst ner hela dagen, men eftersom det bara är 4 veckor kvar på dagis innan sommarledigheten börjar,  känns det ändå bäst att dom går. Inte dom emot som fick ha sina nya gummistövlar på sig. Lykkis fick ett par Hello Kitty ,   men till Liam fanns det inga roliga alls...? Han fick ett par helsvarta men söt som han är blev han precis lika gla' ändå! Haha.

Fick skjuts av pappa igår till Skopunkten och Lindex vid Coop. Så slapp åka ner på stan för att köpa det sista inför kryssningen,  så skönt! Hittade en bh & trosor,  strumpbyxor och ett par ballerinaskor som jag kan ha med mig o byta till under kvällen. Använder sällan högklackat nu så misstänker att jag kommer få ont efter ett tag :-) Plus att det är nog säkrast att byta efter ett par drinkar! Haha.
Tänkte ha på mig mina svarta som jag hade när mamma fyllde 50, dom vet jag är sköna & inte alltför höga. 10 cm tror jag eller så,  det klarar jag av ;-)

Näe, dags att byta om o hämta älsklingarna! Jag bäddar in Lucas lite extra i vagnen så slipper jag väcka honom. 
Ikväll vankas det torsdagsmys , eftersom vi alla ska spendera helgen på olika håll så myser vi till det idag istället med lite tacos & popcorn och sällskapsspel. Helgen ska bli så rolig och SÅ välbehövlig på alla sätt o vis, men fy vad jag kommer sakna dom alla tre ♡♡♡