Veckans bästa dag?

Får barnen säga deras favoritdag (Förutom lördag såklart), så blir det onsdag. Liam tjatar redan på måndagen om skogsutflykten dom gör på onsdagar. Sist hade han dessutom fått ett nytt märke som ska sys på väskan bredvid Skogsknopps-märket. Nu är han ju en Skogsknytte såklart :-)


Lykkis ser fram emot Sportis efter skolan, det som hon älskar. Idag var det hinderbana & annan lek på agendan och hon kom hem lika svettig som alltid ♡

Imorgon har Lykka utflykt. Dom ska till Naturskolan (?) så matsäck ska med. Som vanligt får man ta man från skolan men som vanligt är det pannkakor för fröken som gäller ;-)
Hon har även en utflykt nästa vecka och båda utflykterna är med ettorna. Jag gillar det med den här skolan, att den är liten så alla umgås med alla. Det är ofta äldre flickor hojtar "Hejdå Lykka"!! på gården när hon ska gå hem osv. Det känns tryggt att alla känner varandra och jag hoppas att det innebär att det kanske är mindre mobbing på så sätt. Men det behöver det ju inte vara, barn är ju ändå barn.

Igår hade Janne & jag möte så mamma & pappa höll ställningarna här hemma. Barnen var förstås överlyckliga över det. Mötet drog dessutom ut på tiden med nästan en timme (!) så alla barnen sov när vi kom hem. Men dom berättade imorse att dom spelat spel & läst bok med momme & moffa & att Liam minsann vann ♡ Lilla gubben.

Lucas har börjat ändra sina sovrutiner och det är svårt att få han att sova på eftermiddagarna numera. Fast han är så trött så är han minst lika envis. Höll på i över en timme tills jag till slut gav upp när Janne kom innanför dörren och klockan blivit 16.30. Janne fick ta upp honom så han inte skulle tro att han vunnit över mig, även fast det faktiskt var så denna gång ;-) Får kämpa vidare med honom och hoppas att det släpper snart. Dock blir han inte helt odräglig på kvällen utan håller sig ändå vaken till runt 19 som vanligt. Så jag vet inte... Men är han ändå inte för liten för att bara vila en gång om dagen...? Äh, vad vet jag.

Hans hår stod åt alla håll och han var så otroligt söt efter en timmes fight mot sömnen och tur är väl det... annars hade jag sålt han billigt ;-)

Imorgon blir det morgonpromenad och träning. Jag skulle till gymmet idag men fick mens imorse så har varit helt sänkt som alltid första dagen. Svullen, ont & extremt trött.

Inatt ska Liam sova med mig. Våran nya onsdagsrutin som jag älskar & han likaså ♡ "Vad mysigt det ska bli att sova med dig inatt mamma!" sa han innan vi pussades godnatt.

Janne ligger o läser historia, hans pluggande har börjat igen :-) Själv tittar jag på "Gretas Anatomy" som börjat igen. Yay!