Tänder faller och tänder växer.

Idag tappade Lykka sin andra tand ♡ Eller momme drog ut den efter att ha blivit tillfrågad rättare sagt. Hon bet på nåt igår när vi var på stranden att den till slut bara hängde löst och satt fast i ena hörnet. Jag har liiiiite svårt för det där knakadet och blodet som jag upptäckte det innebar sist när jag drog ut hennes första tand (dock höll jag masken såklart). Så blir någon annan tillfrågad blir jag glad ;-) Så nu är båda framtänderna nertill borta och hon har en stor fin glugg där. Lilla gumman, blir lika imponerad varje gång hur tuff hon är.

Lillknubbis har fått sin tredje tand han istället. Och den fjärde är uppe vilken dag som helst. Han har det jobbigt med feber, stackaren ♡ Och lös i magen, alla de där "tandsprickar"-problemen har han givetvis fått. Jag minns att det varit jobbigt för dom andra två också när dom övre framtänderna kommit. Undre går lite lättare förbi, vet inte om dom övre bråkar så för att dom är större kanske? Jaja, jag hoppas iallafall att febern är borta imorgon.

Igår var vi på stranden, våran favoritstrand. Lykka är som ett vilddjur i vattnet och kan nog ligga i hur länge som helst. Liam däremot vill hemskt gärna bada men nöjer sig med att gå ut till knäna ungefär. Kallt vatten är inte hans grej riktigt ;-) Inte ännu iallafall, kanske kommer i Lykkis ålder.
Mamma var med också och sen kom pappa och hängde med oss tills det var dags att åka hem igen. Vi köpte pizza till två trötta barn att dela på och sen var det bums i säng ♡

Lykkis håller på att lära sig cykla utan stödhjul. Förra året var hon inte alls intresserad av att cykla överhuvudtaget, den här sommaren är det skillnad. Hon vill ha med sig sin cykel överallt och vi har sagt att nu är det dags att ta bort stödhjulen & hon tycker att det känns okej :-) Nästa år ska hon få en ny cykel har vi lovat henne, den hon har nu duger fint i år till att lära sig på. Jag gav henne en morot idag när vi var iväg och handlade på kvällen, lovade att vi skulle piffa till cykeln med Frost hjälm, ringklocka och cykelkorg när hon lärt sig att cykla utan stöd. Så nu ska vi träna gärnet så hon lär sig ;-)

Imorgon ska jag hem till Cicci och umgås på kvällen. Var förbi bolaget idag och köpte lite vin, så mysigt! Cigg ska jag köpa också för det hör liksom till. Jag röker när jag dricker och den lilla lasten tänker jag minsann behålla;-) Det är ju så gott! Ett glas vin hemma eller så dricker jag givetvis utan att röka, skulle heller aldrig röka framför mina barn. Men när jag är iväg med vänner eller festar till det vill jag gärna ha cigg till, då njuter jag som allra mest :-) speciellt på sommaren då man sitter ute i värmen.

Nu är det dags att sova.