För och nackdelar.

Det här med amning har ju helt klart sina fördelar, som att maten är redo att serverat direkt och när som helst till bebben. Även på natten. Nu när vi bytt till ersättning är det ju förjäkla bökigt att springa upp på nätterna för att värma på kokat kallnat vatten i Micro kanske 2-3 gånger varje natt.  Puh! Men läste lite och såg att en del tipsade om att värma vattnet till rätt temp och sätta i en ståltermos, funkar jätte bra!  Och dessutom portionerar jag ut rätt mängd pulver i en sån där smart "pulver-bunke" där det får plats tre portioner. En hel natt alltså! (Han äter vanligvis 2 gånger på en natt,  men man vet ju aldrig). Så nu ser mitt nattduksbord ut såhär:


Och på Jannes bord står nu en stor jäkla apparat som inhalatorn tillhör, ikopplad i väggen. Natten till idag var det en himla massa spring när vi kom på att vi skulle suga snor, inhalera os.v och allt var i köket. Idag har jag förberett precis ALLT till punkt och pricka ;-)

Vi pratade med det mobila sjuksköterska teamet idag och dom ansåg inte att dom behövde komma hit eftersom han är på bättringsvägen. Dock fick vi behålla inhalatorn ett tag till tills vi tyckte att han klarade sig utan den. Förstår ni att han somnar 8 av 10 gånger när vi gör det där? Helt galet! En stor mask som täcker halva ansiktet och som brummar som värsta motorn, och han somnar med den intryckt över mun o näsa. Lilla gubben ♡ 

Han är betydligt bättre idag och har varit så pigg att han knappt sovit på hela dagen. Men han har varit glad och pratat, så inge gnäll eller så trots att han såklart borde ha sovit. Men han vägrade och ville liksom hänga med oss :-) På kvällen fick vi dock kämpa som fan för att han till slut skulle sova och han slutade envisas vid tio först. Haha. Men fy fasen så söt han är! Trots att ögonen är illröda och hängiga för att han egentligen är heeeelt slut , ligger han o pratar och ler med hela ansiktet. Så glad unge! Och snackesjuk. 


Vi spelade sällskapsspel med dom stora barnen idag efter mellis. Dom är så roliga och Liam fick oss att skratta så tårarna sprutade! Lykkis var givetvis överlycklig när hon vann en omgång,.inget annat spelar liksom någon roll. Vadå spela för att det är kul? Hon ska vinna! Haha.





Världens sämsta bild och världens sämsta vinkel,  han ser inte ut som sig själv. Men kolla in låren! Man vill ju liksom bara ta en tugga ♡


Dags att sova. Imorgon är barnen lediga, så skönt med helg! :-)